Skip to content


Trispalvė prokuratūros languose

Lietuvos valstybės atkūrimo dieną Generalinė prokuratūra pasitiko įgyvendinusi vieną netikėtą sumanymą – atvykę prie prokuratūros nuo Šeimyniškių g. pusės, vilniečiai ir miesto svečiai gali pamatyti kaip šis įžymusis pastatas atrodo pasipuošęs didžiule, net 777 kvadratinių metrų ploto, Lietuvos trispalve.

Tai kainavo 17 Lt.

Šitas gėris kainavo viso labo 17, 64 Lt.

Įspūdinga trispalvė banguoja per 72 prokuratūros pastato langus nuo devintojo iki pat antrojo aukšto ir sutemus yra matoma gana iš toli.
Sumanymas įgyvendintas pastato languose esantiems nedideliems šviestuvėliams pritaikius specialius spalvinius filtrus. Juos, iš paprasčiausių kanceliarinių gaminių, pasigamino ir languose sudėjo patys prokuratūros darbuotojai. Nepaisant to, kad sutemus pastatas atrodo išties įspūdingai, priversdamas praeivius stabtelėti ir net nufotografuoti netikėtą reginį, viso projekto kaina gali nustebinti nebent savo kuklumu – 17 litų 64 centai.
Sekmadienį, švenčiant Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, nuo 18.30 val. iki 19.30 val. vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami įsiamžinti šios išskirtinės vėliavos fone. Fotografuos Mindaugas Dulinskas.

Posted in Apie teisę, Viskas.

Tagged with , , , , .



Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos