Skip to content


Didžiausia svajonė, kokią galima sugalvoti

Googlindama apie tai, kiek žmonių vidutiniškai sutinkame per savo gyvenimą, radau visokių variantų: nuo 470 (ką jau seniausiai esu viršijusi) iki 9 milijonų. Tuo pačiu išgooglinau, kad per gyvenimą tikra ir ta jau tikrai vienintelė meilė mus ištinka vidutiniškai 2-4 kartus. Kiekvienas sutiktas žmogus formuoja mūsų asmenybę. Kai kurie mūsų „aš“ koncepciją į kurią nors pusę paslenka vos milimetrėliu, kiti gyvenimą kaip kokie driokstelėję meteoritai supurto iš pamatų, priverčia viską pergalvoti iš naujo, susidėlioti vertybes ar net kardinaliai pakeisti kryptį. Statistika yra gerai žinoma kaip viena iš puikiausių melo rūšių, pasakanti viską, o neretai kartu ir nieko konkretaus, tad kiek ir kokių žmonių buvo jūsų gyvenimuose, susiskaičiuoti paliksiu jums patiems. O šiandien pakalbėkime apie tuos, kurie šviečia toli ir labai stipriai.

Ar kada nors uždavėte sau klausimą, kelių žmonių gyvenimą pakeitėte ir kiek gyvenimų norėtumėte pakeisti?

Ar kada nors uždavėte sau klausimą, kelių žmonių gyvenimą pakeitėte ir kiek gyvenimų norėtumėte pakeisti? [paspaudus paveikslėlis didinasi] Šaltinis: http://fundersandfounders.com/counting-the-people-you-impact/

Pirmadienį išgirdau teoriją, kurios visą savaitę negalėjau išmesti iš galvos. Galvojau apie tai prieš užmigdama, atsikėlus, darbe ir po darbo ir netgi vakar per lietų plaukdama baidarėmis vėl ją prisiminiau. Na, žinote, kaip aš mėgstu apie ką nors vieną kitą savaitėlę pagalvoti ir kaip man patinka viską mintyse (o kartais ir ne tik) patikrinti.

Taigi teorija labai paprasta, o kartu (o gal būtent todėl) ir visiškai geniali. Ji yra apie šviesius žmones, kuriuos sutinkame. Šviesūs žmonės turi tas pačias savybes kaip ir šviesa fizikoje. Fizika nėra mano stiprioji pusė, tad jei norėsite išgirsti pilną ir pagal mane nemodifikuotą šios teorijos versiją, jums teks susirasti p. Povilą Malakauską, kuris, kaip buvau informuota, yra šios teorijos autorius.

Šviesa sklinda nepaisydama laiko, jos greitis yra didžiulis, o erdvėje ji plečiasi. Taip ir šviesūs žmonės skleidžia savo šviesą, nepaisydami nieko. Jų žodžiai ir veiksmai palieka pėdsaką net tada, kai jų nebėra mūsų tarpe, jų mintys yra nepavaldžios laikui. Jų idėjos sklinda iš lūpų į lūpas, užkrėsdamos vis didesnį ratą žmonių. Keisdamos kitų gyvenimus.

Šiandien pagalvojau, kad nesvarbu, ką tiksliai veiki gyvenime. Svarbiausia, kad gyvendamas šiame pasaulyje skleistum šviesą.

Būti šviesa - didžiausia svajonė, kokią galima sugalvoti.

Būti šviesa – didžiausia svajonė, kokią galima sugalvoti.

Paklausite, kam skirtas šis įrašas? Visiems mano sutiktiems žmonėms, kurie kiekvieną mielą dieną keitė ir vis dar keičia mane, tikiu, į gerąją pusę. Jūs net neįsivaizduojat, kokia esu jums visiems už tai dėkinga.

So I call on my angels
They say
Oh, ye of so little faith
Don’t doubt it, don’t doubt it
Victory is in your veins
You know it, you know it
And you will not negotiate
Just fight it, just fight it
And be transformed

Posted in Apie gyvenimą, Viskas.

Tagged with , , , , , , .



Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos